QUI SOM

Som un equip multidisciplinari format per professionals en diferents àrees de l'educació (psicòloga, mestres i logopedes) i la salut (terapeuta manual). Estem ubicats al Barri d'Horta-Guinardó des del 1998.

 


L'objectiu del gabinet és oferir una reeducació i/o tractament complet i individualitzat.El gabinet logopèdic i psicopedagògic pretén dur a terme una tasca en equip entre professionals afins (logopeda, psicòleg, pedagog i terapeuta manual) per tal d'oferir una reeducació i tractament complet i individualitzat davant l'individu en concret.

COM TREBALLEM?

Tenim una entrevista inicial (gratuïta) amb el pacient o la família sobre el motiu de la consulta on s'explica el funcionament del centre i realitzem l'anamnesi per tal de centrar el diagnòstic (en el cas que no es porti realitzat).
Diagnòstic: és la base pel disseny de la intervenció rehabilitadora, els medis materials que requerirà, el tipus i nombre de professionals que intervindran en cada cas i el temps que es marcarà en el tractament.
Tractament: dissenyem una intervenció personalitzada per cada cas amb material específic per a la rehabilitació en funció de l'edat i les característiques de la dificultat, ja siguin centrades en el llenguatge com en els aprenentatges.


Creiem convenient fer un diagnòstic per detectar o identificar els possibles problemes:

  • Interpretar els resultats obtinguts.
  • Determinar si el subjecte precisa o no tractament.
  • Establir objectius a partir d'aquesta primera avaluació.
  • Decidir els procediments més adequats per a la intervenció.
  • Adreçar els subjectes als quals hem detectat alteracions cap a altres professionals (audiòleg, neuròleg, otorrinolaringòleg...) perquè realitzin la corresponent avaluació, sempre que sigui necessari.
  • Concretar i elaborar el programa d'intervenció.
  • Realitzar el seguiment.