Shiatsu, Flors de Bach

CORPORAL, SHIATSU I FLORS DE BACH

Oferim l'espai de shiatsu des de l'any 2003 on abordem l'aspecte de pedagogia corporal per als més petits i facilitem el benestar físic, mental i energètic per als més grans.

Les sessions de Pedagogia corporal al Gabinet estan pensades per complementar els tractaments Logopèdics del Centre. Són sessions totalment personalitzades on abordem aspectes com tensió-relaxació, propiocepció i respiració. Busquem aprofundir el nivell de consciència física, mental i fins i tot emocional d´un mateix i això reverteix en millors resultats a la teràpia Logopèdica i/o Psicològica. És un tractament coordinat amb les logopedes del centre de manera que els aspectes a abordar poden ser diferents d´un nen a un altre. Un espai on connectar amb un mateix alternant moviment i quietud.

El Shiatsu d´altra banda l´oferim com a tractament individual pels adults i és un massatge japonès amb pressions, estiraments i mobilitzacions sobre músculs, meridians i zones reflexes del cos que tracta a la persona de manera global: actua sobre el cos físic, sobre l´energia que hi circula i com a conseqüència sobre les emocions i els pensaments. El Shiatsu està especialment indicat en casos de contractures i dolors musculars, insomnis i ansietats, estrés i falta de concentració, migranyes, cansament, inestabilitat emocional, trastorns digestius, respiratoris..Tenim la capacitat de retrobar el nostre equilibri personal el shiatsu és l´estímul agradable que desperta aquesta capacitat quan l´hem abandonada.

Les Flors de Bach són preparacions florals per facilitar el treball emocional de pors, soledat, tristor, apatia, angoixa, estrès, obsessions.. Són 38 remeis naturals que el Dr. Bach va investigar com a metge i homeòpata descobrint- hi i classificant les propietats que tenen entre els anys 1926 i 1934. La seva teoria era que les malalties físiques tenen un origen emocional i que si aquests conflictes emocionals subsisteixen temps, la malaltia apareix. Restaurant l´equilibri emocional es resol la malaltia. De vegades el tractament amb Flors de Bach acompanya un altre tractament que es rep al centre com el Shiatsu, la Logopèdia.. Després d´una entrevista seleccionem la fórmula de flors més adient d´entre les 38 del sistema per la persona infant o adult.

 

https://www.soniagimenez.cat/